Informacje bieżące
10.06.2025Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie ogłasza nabór na 2 stanowiska pomocniczego pracownika obsługi
10.06.2025Wernisaż wystawy „Profesor Włodzimierz Kiernożycki – Człowiek Nauki, Inżynierii i Wizji”
9 czerwca 2025 r. w Galerii Rektorskiej przy ul. Pułaskiego 10 miało miejsce uroczyste otwarcie wystawy upamiętniającej śp. Profesora Włodzimierza Kiernożyckiego.10.06.2025Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie ogłasza nabór na stanowisko samodzielnego referenta
9.06.2025Uroczystość odsłonięcia tablic pamiątkowych IEEE Milestone
9 czerwca 2025 r na skwerze im. Michała Doliwo Dobrowolskiego w Szczecinie odbyło się uroczyste odsłonięcie tablic pamiątkowych „IEEE Milestone”.9.06.2025Konferencja "Mechanical Engineering For Future Development MT2025"
W dniach 25-27 maja 2025 w Centrum Edukacyjno-Kongresowym Politechniki Śląskiej w Gliwicach odbyła się okolicznościowa Konferencja "Mechanical Engineering For Future Development MT2025”.9.06.2025Rozstrzygnięcie konkursu na stanowisko adiunkta w grupie pracowników badawczo-dydaktycznych w wymiarze całego etatu na Wydziale Nauk o Żywności i Rybactwa w Centrum Bioimmobilizacji i Innowacyjnych Materiałów Opakowaniowych
9.06.2025Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie ogłasza nabór na stanowisko samodzielnego referenta/ specjalistę WE
9.06.2025Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie ogłasza nabór na stanowisko specjalisty w zakresie informatyki w obszarze bezpieczeństwa informacji
MIEJSCE PRACY: Uczelniane Centrum Informatyki, ul. Jagiellońska 20-21 (budynek RCIiTT)9.06.2025Nabór na płatne staże w NATO dla studentów i absolwentów
Do 22 czerwca 2025 roku trwa rekrutacja do programu stażowego NATO w Brukseli.9.06.202520 maja 2025 r. dwoje naukowców ZUT otrzymało akty nominacyjne z rąk Prezydenta Rzeczyposolitej Polskiej Andrzeja Dudy
Nominacje profesorską w Pałacu Prezydenckim odebrała pani Elżbieta Piesowicz profesor nauk inżynieryjno-technicznych w dyscyplinie inżynieria materiałowa oraz pan Mariusz Szymczak profesor nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia.