Informacje bieżące
17.10.2024Zgłoszenie na paczkę lub imprezę choinkową
Szanowni Państwo, informujemy, że Dział Socjalny przyjmuje wnioski o paczkę lub imprezę choinkową dla dzieci. Impreza choinkowa z Mikołajem odbędzie ...17.10.2024Brydż sportowy
Klub Uczelniany AZS ZUT w Szczecinie zaprasza wszystkich chętnych studentów i pracowników na brydżowe spotkania przy „zielonym stoliku”.16.10.2024Uroczystość wręczenia nagród rektora dla nauczycieli akademickich
16 października 2024 r. w auli Centrum Dydaktyczno-Badawczego Nanotechnologii JM prof. Arkadiusz Terman, rektor ZUT wręczył nagrody nauczycielom akade...15.10.2024Wystartował ogólnopolski konkurs dla kół naukowych StRuNa 2024
Do 25 października można przesyłać zgłoszenia w 14. edycji Konkursu Studenckiego Ruchu Naukowego StRuNa. W tym roku rywalizacja odbywa się w 10 k...14.10.2024Wydziału Budownictwa i Inżynierii Środowiska ZUT z nominacją do nagrody Europejskiego Ośrodka Rozwoju Gospodarki
Wkład w rozwój innowacji w Polsce, przyszłościowe i nieszablonowe myślenie, pionierskie projekty, nowe idee i niezwykłe rozwiązania, a przede wszys...14.10.2024Pierwsze posiedzenie Kolegium Rektorów Akademickich Szkół Wyższych Województwa Zachodniopomorskiego
JM Rektor Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, prof. Arkadiusz Terman był gospodarzem pierwszego posiedzenia Kolegium Rekt...14.10.2024Tournée Chóru Akademickiego ZUT w Szczecinie – Polska muzyka chóralna w Europie
Chór Akademicki im. prof. Jana Szyrockiego Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie wyrusza na wyjątkowe tournée po Europi...14.10.2024Informacja Inspektora Ochrony Danych
1. IOD - Pozycja w jednostce organizacyjnej. 2. Klauzula informacyjna RODO - Mail pracownika ZUT. 3. UODO - Wytyczne w zakresie publikacji danych os...14.10.2024Informacja Kierownika Sekcji Spraw Obronnych
1. Rozporządzenie RM - rodzaje alarmów sygnały alarmowe. 2. Sygnały alarmowe. 3. Zarządzenie nr 36 z 2022 r.-Procedury Kryzysowe ZUT.14.10.2024Recepturę zdrowych lodów z mleka kobyły opracowały badaczki ZUT
Są zdrowe, ponieważ w ich składzie, oprócz śmietanki i cukru znajdziemy przede wszystkim mleko klaczy poddane fermentacji z udziałem bakterii jogurtow...