PRACE NAUKOWE
GRAŻYNA BORTNOWSKA R-253
Retencja substancji zapachowych w emulsjach spożywczych typu o/w o różnej zawartości fazy olejowej
Szczecin 2008, cena 15,75 zł brutto
ELŻBIETA BOGUSŁAWSKA-WĄS
Rożnorodność społeczności drożdży w estuarium Odry i ich wpływ na rozwój ichtiofauny
Szczecin 2010, cena 25,20 zł brutto
ARTUR CIEMNIAK
Wpływ zabiegów kulinarnych oraz procesów technologicznych na zawartość wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w żywności
Szczecin 2010, cena 21,00 zł brutto
IZABELA DMYTRÓW
Wybrane czynniki technologiczne jako determinanty jakości sensorycznej i stabilności przechowalniczej serów twarogowych kwasowych
Szczecin 2012, cena 28,35 zł brutto
ROBERT Z. IWAŃSKI
Możliwości wykorzystania wybranych preparatów z bakteriami kwasu mlekowego jako czynnika poprawiającego przydatność technologiczną i żywieniową pieczywa pszenżytniego
Szczecin 2013, cena 30,00 zł brutto
ISSN 978-83-7663-166-0
JOANNA SADOWSKA
Ocena wpływu zmiany składu diety i jej suplementacji witaminami z grupy B na wybrane parametry metabolizmu wapnia. Badania modelowe
Szczecin 2012, cena 17,85 zł brutto
MAŁGORZATA SOBCZAK
Wpływ profilu histochemicznego i grubości włókien wybranych mięśni u bydła na ich jakość kulinarną i przydatność do produkcji wyrobów masowych
Szczecin 2010, cena 18,90 zł brutto
AGATA WITCZAK
Studium obecności kongenerów PCB w mleku i produktach mleczarskich w aspekcie ryzyka zdrowotnego oraz wpływu procesu technologicznego na poziom tych związków
Szczecin 2013, cena 25,00 zł brutto
SKRYPTY
Praca zbiorowa pod redakcją MARIOLI FRIEDRICH
Fizjologia żywienia człowieka. Skrypt do ćwiczeń (II wydanie)
Szczecin 2013, cena 18,00 zł brutto
Praca zbiorowa pod redakcją MARIOLI FRIEDRICH
Składniki mineralne w żywieniu ludzi i zwierząt (II wydanie)
Szczecin 2013, cena 13,65 zł brutto
MONOGRAFIE
Praca zbiorowa pod redakcją EDWARDA KOŁAKOWSKIEGO, WŁODZIMIERZA BEDNARSKIEGO, STANISŁAWA BILECKIEGO
Enzymatyczna modyfikacja składników żywności
Szczecin 2005, cena 63,00 zł brutto